Кончита се претвори во русокоса

Победничката на Евровизија од 2014 година, австријката Кончита Вурст го смени изгледот и постана русокоса. Својот имиџ го претстави на “Лајф бол” добротворна голема забава за лицата заболени од ХИВ и сида. Пред неколку месеци и КОнчита откри дека е ХИВ позитивна.

Кончита објави неколку фотографии од новиот имиџ на својот Инстаграм профил , а покрај едната од нив напиша дека сега личи на Хулк Хоган

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*