June 6, 2018

Македонија

ИН продукција работи со полна пареа, снимен спот со Иван Радевски во Австралија

Ин продукција во периодов бележи бројни работни ангажмани. Екипите кои се постојано со полни раце работа бројат снимања речиси истовремено на повеќе места. Деновиве отпочнаа…

Македонија

“Модерна полка” ново од професорот Наум Џуклески и неговиот ученик Андреј

Ново од музичката ризница на професорот Наум Џуклески, кој постојано и неуморно работи на својот инструмент , хармониката. Овојпат како што истакнува професорот Наум ,…