Дуа Липа се смири со поранешното момче

Познатата пејачка Дуа Липа повторно заедно со поранешното момче. Липа беше фотографирана заедно со Ајзак додека влегувале во познат ноќен клуб во Лондон.

Дуа Липа не ги почитува „љубовните правила“ за кои пееше во големиот хит „New Rules“. Актуелната музичка ѕвезда, која потекнува од Косово, беше фотографирана во прегратката на поранешното момче.

22-годишната пејачка и Ајзак Кару насмеани се упатуваа кон ноќен клуб во Лондон. Парот ја имаше прекинато врската, но очигледно ги надмина несогласувањата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*