Ацо Пејовиќ завршил во затвор

Ацо Пејовиќ поради измама завршил во полиција. Непознато лице претставувајќи се во име на пејачот, со лажен профил, оштетил неколку жени за илјадници евра.

Непознато лице користејќи лажен идентитет на српскиот фолкер Ацо Пејовиќ, заведувало девојки и им земало пари. Поради ова српскиот пејач завршил во полиција за измама, но набрзо се открило дека се работи за лажен профил.

Пејачот сам ја алармирал полицијата за настанот откако стигнале поплаки до него, а измамниците на девојките им пишувале дека ќе се разведат, им велеле дека им требаат пари и потоа ги оставале.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*