June 5, 2018

Македонија

Постојано се трансформира согласно стилските потреби, нема монотонија кај Елена

Својата музичка кариера ја градеше од самите почетоци  и може да се каже дека стана најпрепознатлива по големите свои стилски трансформации кои ги правеше. Фолк…

Македонија

Група Марифет : Доколку излезе добра песна ќе настапиме на фестивал !

“Доколку излезе добра песна би настапиле на некој од фестивалите низ земјава.”-ова го истакнаа членовите на група Марифет при неодамнешното интервју. Инаку, овие момци се…