Каролина прослави 20 години од матура

 

Дваесет години од матурирањето синоќа прослави генерацијата 94/95 од гимназијата „Јосип Броз Тито“ во Битола, а дел од прославата беше и познатата македонска пејачка Каролина Гочева, која средното образование го заврши токму во таа гимназија.

Таа не одолеа и запеа заедно со генерацијата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*