June 4, 2018

Македонија

Ташко Каранфиловски : “Чувството да се заплови во брачни води е прекрасно.” !

“Чувството да се заплови во брачни води е прекрасно.”-ова го истакна младиот пејач Ташко Каранфиловски при неговото гостување во ИН Продукција. Тој вели дека покрај…