Пејачите со потресни пораки за Синан – неговата сопруга „распали” по нив

Колегите на Синан Сакиќ се простуваат од него со потресни статуси на социјалните мрежи.

Од друга страна, неговата сопруга вели дека новинарите и се јавиле, но никој од колегите на Синан со кои години работел уште не и тропнал на врата.

– Не знам зошто никој од колегите не ми се јави. Никој не понуди помош, рече таа.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*