June 1, 2018

Свет

Кање објави слика од наркоманското купатило на Витни Хјустон, јавноста е згрозена

Раперот Кање објави слика од наркоманското купатило на Витни Хјустон и го навлече гневот на јавноста. Раперот Кање Вест минатата недела ја купил фотографија на…