May 2018

Македонија

Спасен: Мило ми е што препеав песна од Мирко Митревски стара 20-тина години

Песна стара преку 20тина години од Мирко Митревски, која носи наслов “Славеј пиле пее рано” ја препеа познатиот фолкер Спасен Силјаноски. Спасен изразува огромно задоволство…

Балкан

Да не им веруваш на очите: Марија Шерифовиќ нашминкана !

Марија Шерифовиќ при неодамнешното гостување во емисија кај Тијана Дапчевиќ, се појави нашминкана. Нејзините следбеници на Инстаграм коментираа дека изгледа прекрасно. Популарната српска поп-пејачка Марија…

Македонија

Група “Оскар” сеуште со силни импресии од минатогодишната австралиска турнеја

Сеуште се под големи впечатоци од нивната минатогодишна турнеја во далечната Австралија, при што не ја исклучуваат можноста за повторна таква турнеја. Членовите од битолската…