May 31, 2018

Македонија

Ташко Каранфиловски доста баран во Европските земји, најчесто Данска и Шведска

Пред извесно време се врати од Данска, каде оствари успешен настап пред тамошните македонци. Ташко Каранфиловски за следниот период најавува и кратка турнеја во Шведска….