Мараја Кери го продаде свршеничкиот прстен вреден 10 милиони долари!

Светски познатата пејачка Мараја Кери, го продаде свршеничкиот прстен вреден 10 милиони долари. Според медиумите таа наводно го продала за 2,7 милиони долари.

Пејачката Мараја Кери и нејзиниот некогашен свршеник Џејмс ја раскинаа нивната свршувачка, а Мараја не сакаше да го врати прстенот вреден 10 милиони долари, па сега одлучи да го продаде.

Парот ја раскина веридбата и ја откажа свадбата во 2016 година, а оттогаш траеше спорот околу вредниот накит, пренесува „People“.

Кога ја раскинааа свршувачката Џејмс сакаше прстенот да му биде вратен. Меѓутоа, Мараја не сакаше да го врати, па дури и го носеше на некои јавни случувања.

Како што пишуваат странските таблоиди, наводно таа го продала за 2,7 милиони долари, но инсистирала златарот да потпише договор за тајност.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*