May 30, 2018

Свет

Мараја Кери го продаде свршеничкиот прстен вреден 10 милиони долари!

Светски познатата пејачка Мараја Кери, го продаде свршеничкиот прстен вреден 10 милиони долари. Според медиумите таа наводно го продала за 2,7 милиони долари. Пејачката Мараја…

Македонија

Елена Велевска, неуморна и секогаш успешна на своите настапи пред публиката

Постојано е во движење, создавање добра македонска музика, како и внесување на бројни новитети во музичкиот хоризот, која ако не фолк дивата Елена Велевска. Таа…