Сека Алексиќ се пофали со нов имиџ

Српската пејачка Сека Алексиќ се пофали со нов имиџ. Таа ја промени бојата на косата и веднаш објави на нејзиниот Инстаграм профил.

Сека Алексиќ често менува боја на косата, а овој пат одлучи да ја осветли.

Пејачката се пофали со новиот стајлинг на Инстаграм , и признала дека не е лесно од темна нијанса на косата да преминеш во посветла.

„Да ги задоволите женските барања за бојата на косата воопшто не е лесно! Имав трпение неколку дена  се додека од темна кафена не ја достигнав оваа боја која сега ја гледате, но мило ми е што апсолутно не е оштетена.“-напишала пејачката.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*