Му требаме на Филип: За живот се работи

Потреба од операција е итна. Животот на Филип му виси на конец…(така утрово ми пиша во инбокс, член на семејството, пријател или другар , не знам…и ми заблагодари…му возвративме со – нема на што…должни сме сите да се грижиме едни за други…)

“Доколку се собере потребната сума Филип во месец јуни ќе замине на трансплантација на Бубрег во Турција.
Од нас зависи дали ќе замине.
Потребно е да се соберат 24.000 eвра за Филип да може да замине. Донор имаме пари немаме.
За тоа ќе ве замолам да му помогнеме на Филип да може да има нормален живот. 100 денари за нас за него живот значат. Споделете го постов со вашите пријатели, донирајте, помогнете…
Да го шириме кругот на хуманоста, за живот се работи”

Му требаме на Филип!!!Доколку се собере потребната сума Филип во месец јуни ќе замине на трансплантација на Бубрег во…

Gepostet von Margaret Kurt am Donnerstag, 24. Mai 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*