АПЕЛ ЗА ПОМОШ на малата Ева која боледува од леукемија !

АПЕЛ ЗА ПОМОШ ! Се работи за мало девојче кое боледува од леукемија, а кое итно треба да се оперира во Германија. Бидете хумани и донирајте за малата Ева !

10 годишната Ева Крстаноска која потекнува од Коњско-Охрид, веќе цела година се бори со сериозна болест-леукемија. Поради акутно влошената состојба потребна е итна трансплатација која ќе се изврши во Германија. Малата Ева има потреба од наша финансиска помош.

Бидете хумани и донирајте кој колку што може. Да и помогнеме на Ева да има безгрижно детство !

Жиро сметка за донации : 210-7000006464-47 НЛБ Банка

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*