May 25, 2018

Македонија

После “Крштевка” Елена Велевска најавува нова патриотска песна

Неодамна во просотиите на ИН продукција фолк дивата Елена Велевска ја промовираше својата најнова наменска песна “Крштевка”, која како што вели самата потреба и наложила…

Македонија

Познато музичко име автор на големиот хит “Слушниме мајко стара” од Анета и група Молика

Далибор е авторот на  голем бројни хитови за неговите колеги , една од најслушаните  е “Слушниме мајко стара”за која тој ја направи музиката, а текстот…