Сите мислеа дека сака жени – српската пејачка конечно фатена со момче

Милица Павловиќ шест години е на музичката сцена, но досега ниту еднаш не покажа ниту едно момче, а многу пати таблоидите за неа пишуваа дека сака жени.

Екипата на „Папарацо лов“ ја снимаше Милица во друштво на едно момче. Прво, заедно со друштво јадеа во еден ресотран, каде што таа го галеше по вратот, па заедно го напуштија локалот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*