Беквалац прв пат во јавност со малата Катја

И ако изминтиов период Беквалчева папараците можеа да ја видат само пред суд во присуство на нејзините

aдвокати,овој пат ја „начекаа” пред нејзиниот стан и тоа во друштво на нејзината ќерка Катја.Очигледно љубовта не и е најјака страна на оваа српска пејачка но затоа музиката и тоа како е она што и оди од рака.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*