May 23, 2018

Македонија

Вил Смит, Ники Џем и Ера ќе ја пеат мундијалската химна

Организаторите на Светското фудбалско првенство ги одбраа американскиот актер Вил Смит, латино пејачот Ники Џем и косовската пејачка Ера Истрефи да ја отпеат официјалната химна на фудбалското…