May 22, 2018

Македонија

Вера со став дека е голема чест да се настапува на македонски фестивал со големите музички имиња

“Да живее младоста” е песна која австралијанката со македонско потекло Вера Трајкоска ја има отепано изминативе години на тетовските “Филиграни”. Таа како што напомена при…

Ексклузивно

Првиот концерт на Наум,Зуица и Џеват помина повеќе од успешно

Екипа на единствената македонска музичка сателитска телевизија ИН, заедно со естрадните ѕвезди Наум Петрески и Зуица Лазова , Џеват Рамаданоски и Илија Тотовски Тота  заминаа…