May 17, 2018

Македонија

ИН продукција екслкузивно на заминувањето на македонската легенда Наум во Австраија

ИН  продукција како екслкузивен и медиумски покровител на долгонајавуваната австралиска турнеја на легендарниот Наум Петрески го имаше правото да го направи краткото интервју со грлото…

Балкан

Синан Сакиќ е во многу тешка состојба, неговиот син приведен бидејќи сакал да го изнесе од болница

Откако вчера семејството на Синан Сакиќ доживеа вистински пекол, конечно успеа да го ослободи пејачот од болницата во која неговата сопруга тврдеше дека има ужасни…