May 16, 2018

Македонија

“Крштевка” нова наменска песна од Елена Велевска

По неколкуте нејзини претходни наменски песни, како “Куме заиграј”, “Невеста”, овојпат фолк дивата Елена Велевска со нова песна, “Крштевка”. Потребата за една ваква наменска песна…