May 11, 2018

Македонија

Позната е по фестивалските настапи како во Македонија така и во Австралија

Македонката која е родена и живее во далечната Австралија, Вера Трајкоска речиси целата своја музичка кариера ја бележи низ бројни фестивалски настапи, како во Австралија,…

Македонија

Песната којашто ја подготвува Ангел Стојкоски, ќе биде фестивалска !

Ангел Стојкоски со позитивно мислење за фестивалите низ земјава. Тој вели дека песната којашто ја подготвува во моментов можеби ќе биде фестивалска, а негова желба…