May 8, 2018

Македонија

Благица Павловска со став дека естрадата е преполна и без никаков ред

Благица Павловска која долги години опстојува на македонската естрада, раскажува дека на сцената застанала со големо искуство уште од нејзините почетоци. Таа вели дека за…