Помоција на најновиот албум од Јовиќ, “Корени”

“Корени” е насловен новиот албум на Ѓоко Јовиќ за кој промоцијата ја најавува во среда на 9ти мај.

Промоцијата ќе се одржи во ресторан “Дион” во Скопје со почеток во 20 часот.

Ѓоко Јовиќ својот подем во кариерата  ги бележи со песната “Туѓина пуста далечина” за која обработи видео запис во соработка со ИН продукција. Песната стана хит на ИН тв Австралија  со што за нецела година Ѓоко веќе доби покана да отпатува во оваа далечна земја на турнеја.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*