Дали го погледнавте видео записот од Ангел Стојкоски?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна првиот видео запис од Ангел Стојкоски за песната “Абер ми дојде од Солуна града”?!

Младиот стружанец Ангел Стојкоски го промовира видео записот за преработката на старата изворна песна “Абер ми дојде од Солуна града”. Видеото се снимаше на неколку локации во Струшкиот регион, а во соработка со ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видео записот !

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*