Група “Оскар” сеуште со силни импресии од минатогодишната австралиска турнеја

May 4, 2018 Vesna Bastovanska 0

Сеуште се под големи впечатоци од нивната минатогодишна турнеја во далечната Австралија, при што не ја исклучуваат можноста за повторна таква турнеја. Членовите од битолската […]