Дали го погледнавте најновиот спот од Влатко Алексовски?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна најновиот спот од Влатко Алексовски за песната “Сузана”?!

Познатиот фолкер Влатко Алексовски го промовира најновиот спот за песната “Сузана”. Видеото се снимаше на неколку прекрасни локации низ Маврово, а во соработка со ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го најновиот спот на Влатко !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*