Што подготвуваат Благица Павловска и момците од „Лајв бенд Скопје“?

Што подготвуваат Благица Павловска и момците од „Лајв бенд”-Скопје?

Интересни фотографии беа објавени на социјалната мрежа фејсбук од заедничко снимање на фолк дивата Благица Павловска и еден од актуелните и популарни бендови кај нас „Лајв бенд”. Љубителите на македонската народна песна веднаш почнаа со коментари и прашања дали се снимал спот за можеби некоја заедничка песна или нешто друго е во најава?

-Вчера имавме навистина убаво дружење со нашата Благиц Павловска и имавме можност заедно со неа да бидеме учесници во еден интересен проект, кој за нас ја донесе и првата соработка со неа, но повеќе детали ќе ви откриеме наскоро, велат момците од бендот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*