Што подготвуваат Благица Павловска и момците од „Лајв бенд Скопје“?

May 1, 2018 Ljupco Andreski 0

Што подготвуваат Благица Павловска и момците од „Лајв бенд”-Скопје? Интересни фотографии беа објавени на социјалната мрежа фејсбук од заедничко снимање на фолк дивата Благица Павловска и […]