April 2018

Македонија

Кирил Белистојаноски најавува хитовска дует песна со Милица Кузмановска

Дуетска песна деновиве снимија Милица Кузмановска и Кирил Белистојаноски. Екслузивно за емисијата Естрада плус, Кирил изјави дека песната чука во срцето на нашиот традиционален 7/8…

Македонија

“Респекти” во преговори за турнеја надвор од нашата земја

Иако се релативно кратко време на македонската музичка сцена, момците од групата “Респекти” сепак оставаат длабока трага во неа. Нивното пет годишно активно присуство во…

Македонија

Елена Јовческа : “Горда Прилепчанка” е моја лична карта.

“Горда Прилепчанка” е моја лична карта. Ова го истакна пејачката Елена Јовческа при неодамнешното гостување во ИН Продукција. Песната “Горда Прилепчанка” е лична карта на…