April 2018

Македонија

Младите момчиња својата сорботка ја официјализираа во група “Зарина”

Претходната соработка која ја имале дел од групата , пред  повеќе од една година ја имаат официјализирано во групата “Зарина”. Оваа струшка група бележат бројни…

Македонија

Билјана и Борис Димови заедно со група Астрион снимија видео проект со македонски песни

Борис и Билјана Димови заедно со група Астрион, снимија видео проект. На нивниот репертоар има неколку познати хитови и подзаборавени македонски песни, но и две…

Македонија

Даниела задоволна од Велигденскиот проект

Големи пофални зборови и воодушевеност изразува фолкерката Даниела Темелковска од неодамна сработената Велигденска емисија во соработка со ИН продукција. Таа е задоволна од целиот овој…