Милица Тодоровиќ била во врска со братот на Саша Ковачевиќ

Милица Тодоровиќ скоро четири години била во врска со братот на Саша Ковачевиќ, Раде. Тој е успешен композитор, а сеуште е миленик на женската популација.

Познатата пејачка Милица Тодоровиќ четири години беше во врска со Раде Коваќевиќ, братот на Саша Коваќевиќ. Откако се занимава со јавна професија, Раде и беше второ момче на Милица, а првиот е Ненад Јовановиќ. По раскинувањето со Раде, пејачката започна врска со кореографот Милош Пауновиќ, со кој и ден денес се заедно.

Раде и денес е миленик на женската популација. Тој и понатаму е успешен компзитор, кој заедно со неговиот брат Саша Коваќевиќ прави хитови, а последна од нив е „Без тебе ме нема“.

Вака изгледа братот на пејачот и поранешен на пејачката:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*