Кирил Белистојаноски најавува хитовска дует песна со Милица Кузмановска

April 26, 2018 Jasna Stojanoska 0

Дуетска песна деновиве снимија Милица Кузмановска и Кирил Белистојаноски. Екслузивно за емисијата Естрада плус, Кирил изјави дека песната чука во срцето на нашиот традиционален 7/8 […]