April 25, 2018

Македонија

“Респекти” во преговори за турнеја надвор од нашата земја

Иако се релативно кратко време на македонската музичка сцена, момците од групата “Респекти” сепак оставаат длабока трага во неа. Нивното пет годишно активно присуство во…

Македонија

Елена Јовческа : “Горда Прилепчанка” е моја лична карта.

“Горда Прилепчанка” е моја лична карта. Ова го истакна пејачката Елена Јовческа при неодамнешното гостување во ИН Продукција. Песната “Горда Прилепчанка” е лична карта на…