April 24, 2018

Македонија

Анета Наковска : Најзапаметен од турнејата ќе остане концертот во Перт !

Успешна турнеја во Австралија оствари и Анета Наковска пред извесно време. Од сите нејзини концерти таму, Анета како најзапаметен го издвојува концертот во Перт. Анета…

Македонија

Лоба во бело и со гол стомак ја покажа витката става

Македонската поп-пејачка Викторија Лоба објави уште една провокативна фотографија на социјалните мрежи. Во елегантна бела гардероба, со доза на провокативност поради голиот стомак Лоба се појави…