April 20, 2018

Македонија

Михајло: Музичката естрада има богата традиција и има место за секого

Покрај неговиот најнов видео запис за најновата песна “Мајка”, Михајло Данилоски има уште една своја авторска песна која е насловена “Моме убаво”. Особено за истакнување…