April 18, 2018

Македонија

Медиум бенд : Иселениците во странство повеќе ја ценат македонската музика !

Според момците од Медиум бенд, нашите иселеници во странство повеќе ја ценат македонската музика. Тие имаат голем број настапи надвор од земјава. Неодамна беа ангажирани…