Влатко Миладиноски презадоволен од неговиот најнов проект

April 16, 2018 Jasna Stojanoska 0

Влатко Миладиноски презадоволен од неговиот најнов проект. Според него, проектот помина доста забележително кај јавноста. Премиерно во емисијата Естрада плус, Влатко го промовира најновиот видео […]

Кристина Беквалац првпат се огласи откако Лазукиќ ја претепа нејзината сестра Наташа

April 16, 2018 Vesna Bastovanska 0

Наташа Беквалац ја претепа сопругот Лука Лазукиќ, кој заработи забрана да и’ се доближува на пејачката. Се огласи и нејзината помлада сестра, дизајнерката Кристина Беквалац, […]