ИН продукција со своја екипа на големата австралиска турнеја со Наум Петрески

April 13, 2018 Vesna Bastovanska 0

Големата најавена турнеја на фолк легендата Наум Петрески во Австралија е веќе распродадена. Според информациите дел од повеќето концерти кои се закажани се веќе распродадени, […]