Најоткачениот интернет предизвик во Македонија до сега: Бркање кокошка во центарот на Охрид

Го погодиле и времето за предизвикот, Велигден, кога сѐ е во знакот на кокошките и јајцата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*