April 7, 2018

Македонија

“Ај, да ојме Јано горниот Порој” нова песна на Влатко од Пиринскиот дел

Проект во режија и сценарио на самиот Влатко Миладиноски. Овој новитет ќе биде наскоро публициран во рамките на Велигденските празници, каде Влатко заедно со својот…

Македонија

Гоце Петрески: Мило ми е што помладата музичка генерација ги препејува моите песни

Бројни хитови исфрли на површина во 90-те години кои денес се барани, слушани но и препејувани од помладата генерација на пејачи. Легендарниот Гоце Петрески –бананата,…