Перо Пандилоски ја крена публиката на Велигденски концерт во Гостивар

April 6, 2018 Jasna Stojanoska 0

Перо Пандилоски беше дел од традиционалниот Велигденски концерт на Гостиварското Културно уметничко друштво „Браќа Ѓиноски“.  Пред голем број присутни во Домот на културата во Гостивар се […]

Елена Јовческа : Македонците надвор од нашата земја повеќе ја ценат македонската песна !

April 6, 2018 Jasna Stojanoska 0

Елена Јовческа неодамна оствари неколку концерти во Швајцарија и Италија. Таа при гостувањето во ИН продукција истакна дека е презадоволна од нејзините настапи, дека си […]