April 4, 2018

Македонија

Цане Петров: Македонската музика е малку застапена на медиумите

Музичарите, медиумите но и политичарите се главните креатори и виновници за тоа во кој правец оди македонската песна. Ваква констатација изнесе музичарот и долгогодишен член…