April 3, 2018

Македонија

Стружанецот Ангел Стојкоски подготвува преработка на позната македонска песна

Ангел Стојкоски подготвува преработката на песната “Абер ми дојде од Солуна града”. Деновиве во соработка со ИН Продукција, ќе се сними и видео запис за…

Македонија

Младите момчиња својата сорботка ја официјализираа во група “Зарина”

Претходната соработка која ја имале дел од групата , пред  повеќе од една година ја имаат официјализирано во групата “Зарина”. Оваа струшка група бележат бројни…