April 2, 2018

Македонија

Билјана и Борис Димови заедно со група Астрион снимија видео проект со македонски песни

Борис и Билјана Димови заедно со група Астрион, снимија видео проект. На нивниот репертоар има неколку познати хитови и подзаборавени македонски песни, но и две…

Македонија

Даниела задоволна од Велигденскиот проект

Големи пофални зборови и воодушевеност изразува фолкерката Даниела Темелковска од неодамна сработената Велигденска емисија во соработка со ИН продукција. Таа е задоволна од целиот овој…