Дали ви се допадна видео записот за песната “Зоро божја” од Серафина Фантаузо?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот видео запис од Серафина Фантаузо за песната “Зоро божја”?

Серафина Фантаузо деновиве го промовираше најновиот видео запис за песната “Зоро божја”. Видеото се снимаше во Скопје, а го изработи ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видеото !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*