February 2018

Македонија

Јовица од Молика вели дека младите се повеќе ја бараат македонската песна

“Доколку македонската песна биде доволно промовирана низ нашите медиуми, јавноста ќе мора да гледа и слуша.”-истакна Јовица од група Молика при неговото гостување во ИН…

Македонија

Спасе Антевски : Настапите во Македонија и надвор од неа, доаѓаат со напорна работа !

Настапите во Македонија и надвор од неа, си доаѓаат со напорна работа, снимање нов материјал и презентирање на истиот.-вели фолк пејачот Спасе Антевски при неодамнешното…