February 2018

Македонија

Татијана Стефановска најавува снимање на уште еден спот, а нови песни кон крајот на годината!

Татијана Стефановска ќе направи кратка пауза од снимање нов материјал. Според неа најпрво треба да одлежат песните кои ги промовираше изминатиов период. Таа најавува уште…

Македонија

(ВИДЕО) Елена Јовческа го препеа познатиот хит од Драгана Мирковиќ !

Фолкерката Елена Јовческа го препеа познатиот хит од Драгана Мирковиќ “О дали знаш”. Нејзината најнова преработка си доби и свој видео запис, кој е во соработка…

Македонија

“Стари крај” песна со која група “Чардак” настапи на “Гоце Фест”

Постојано се во работни ангажмани, творејќи добра музика за душа. Охридската група Чардак неодамна го бележи и својот настап на неодамна одржаниот “Гоце фест”. Таму…